注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

の 林小伶的天下シ

知我者为我心忧 不知我者谓我何求...

 
 
 

日志

 
 

18-MAR-2009  

2009-03-18 09:17:15|  分类: 伶の鈤記 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

嚟D唔G系米叫做好事多磨呢?

点解会有甘多事发生既?人地话,你T我唔起,我唔MIND,你唔抵得我,我都唔MIND吖!

见人地转到工,自己就眼红麽?事实证明左唔系大学生就大晒加,2+嚟个时世,乜都讲经验伽..

我唔系话大学生无用,我自己都进修紧大学课程加!

本来都好地地既,我真系怀疑系米真系有小人...

如果唔系点解一日之后就转晒态?好明显啦!!

算,我唔要你地难做,反正由一开始我就唔想甘子,只不过暂时无办法而已...

2+好了,完完全全都系靠晒我自己了,感觉真系好,连讲句也都大声D噶!!

细细个,我就已经好憎个D所谓噶拉关系,所以我由入社会开始,每一份工,每一样也,都系靠我自己啰番嚟既!

唔使麻烦你地,真好!

BUT搞到老豆,妈子距地空欢喜一场,番左屋K,T主距地帮我将所有也都整理好晒,随时都可以搬过去既样子..

突然一盆冷水,个心真系唔好受!

唉!lingling..

你一定要好努力好努力!

争番啖气番嚟!等老豆妈子面子都光彩D!

我要努力向上!!一定会做出成绩比人睇加!

  评论这张
 
阅读(11)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017