注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

の 林小伶的天下シ

知我者为我心忧 不知我者谓我何求...

 
 
 

日志

 
 

26-FEB-2009  

2009-02-26 16:10:43|  分类: 伶の鈤記 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日都唔知開心好定系唔開心好...

終於去左面試了,也許太耐無去面試,有D也自己覺得唔系太完善,唔知可唔可以有下一次噶面談呢?

自我感覺幾好加,雖然份工試用期真系底左DD,但系辛苦個幾個月,就升番上嚟,但系,間中有咩事都唔知,真系煩..

班F同我講,LINGLING,橫掂你2+都做得甘唔開心咯,去試下囉..

都唔知自己做咩,好似多左好多顧慮甘,又驚嚟樣又驚個樣...

雖然平時成日去石K,但有好多路真系唔熟....哎

都唔知點算好.....

好希望可以快D得到解決吖,哎....人就系甘,有又煩,無又煩,都唔知點算好...

今日有個F好嬲,鬧距...

真系唔知點好了,杜家姐話,難得我識得體諒,其實我只不過系無辦法之中既辦法而已,如果唔甘要點渦?

哎....

原來了解我既還是你們,多謝建輝,吖初你地甘支持我!!

問題點都會解決既,我要積極!希望我既前途依然一遍光明!!!

  评论这张
 
阅读(4)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017